Düzenlemiş olduğu 'İzzet Sarı ile Gerçek Gündem' programında duyuru yapan Sarı, CHP Milletvekili adayı Hasan Baltacı'ya, 'İzzet Sarı ile neden programa çıkmam diyorsunuz?' diye sordu.
Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı, yayımlanan 'İzzet Sarı ile Gerçek Gündem' programına Memleket Partisi Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Mustafa Başesgioğlu'nu konuk etti.


Sarı, program sonunda önemli duyuru yapmak istediğini belirterek, "40 yıllık meslek hayatımda her kesimden liderle il başkanı ile milletvekilleriyle bakanlarla röportajlar yaptım. Hiçbir siyasiye veya bürokrata ön yargı ile yaklaşmadım. Yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı yapmış Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kastamonu'yu çok iyi temsil etmiş Sayın Mehmet Yıldırım ile de yine daha önce CHP İl Başkanlığı yapmış Sayın Atıf Uğurlu ile de röportajlar yaptım. Anavatan Partisi, Doğruyol Partisi, Refah Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer tüm siyasi parti temsilcileriyle beraber haberler yaptık, röportajlar yaptık. Şimdiye kadar hiçbir siyasiye ön yargı ile yaklaşmadım. Bundan sonra da aldığım mesleki eğitim ve ahlak ve de meslek etiği bana bunu öğretti.

Kastamonu evleri: Tarihin izlerini taşıyan yaşayan miras Kastamonu evleri: Tarihin izlerini taşıyan yaşayan miras


Dün akşam bir olay yaşadık. Arkasında hiç bir güç hiç bir sermaye sahibi olmadan ayakta durmaya çalışan Akvim Tv'nin sahibi Erdal Türksoy tüm adayları arayarak, 'buyurun gelin kendinizi ifade edin, hemşehrilerimize kendinizi anlatın' diyor ve program teklifi yapıyor. Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adayı Sayın Hasan Baltacı'yı da arayarak aynı teklifi yapıyor. 'Buyurun gelin beraber program yapalım, ekranlarımız size açık. İzzet Sarı ile Gerçek Gündem programına çıkın, çalışmalarınızı anlatın' diyor. Sayın Hasan Baltacı da Erdal Türksoy'a aynen şu ifadeyi kullanıyor. 'Ben İzzet Sarı ile programa çıkmam. Cümle bu.' Sayın Hasan Baltacı İzzet Sarı'dan neden korkuyorsunuz? İzzet Sarı ile neden programa çıkmam diyorsunuz? Sizi bu şekilde düşünmeye iten nedir? İzzet Sarı şimdiye kadar hangi haberde hangi röportajınızda size engel oldu veya sizi yalanladı veya size karşı önyargılı yaklaştı. Bunlar gerçekten düşündürücü."

Haber Merkezi