Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programında ilçe merkezi ve köy muhtarları ile STK temsilcileri ile bir araya gelindi.
Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar ile Alperen Özmen, MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ve ilçe teşkilatı, Taşköprü Ülkü Ocakları Başkanı Harun Uğur ve Ocak teşkilatı da katıldı.
Gerçekleşen yemek programında sırayla konuşma yapan İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Milletvekili adayları Emin Çınar ile Alperen Özmen, hep bir ağızdan gerçekleşmesine sayılı günler kalan genel seçimin öneminin ne kadar büyük olduğunu ve Taşköprü'den Cumhur İttifakı için büyük destek beklediklerini belirterek birlik beraberlik mesajları verdiler.

Haber: Buse ASLAN

BBP’nin Belediye Başkan adayı Demir, Taşköprü mitinginde halka seslendi BBP’nin Belediye Başkan adayı Demir, Taşköprü mitinginde halka seslendi