AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Milletvekili Adayı Serap Ekmekci, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri Esentepe Mahallesi’ne adeta çıkarma yaptı. Kalabalık mahalleli tarafından karşılanan partililer, mahalle sakinlerine projelerini ve hedeflerini açıklayıp oy istediler.

İsmail Uzunoğlu hayatını kaybetti İsmail Uzunoğlu hayatını kaybetti

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da; “Esentepe’den yükselen bu coşku dalga dalga Kastamonumuzun her köşesine yayılacak, Kastamonumuzdan tüm Türkiye'ye yayılacak inşaallah. Milletimizin bu coşku ve teveccühü ile Kastamonu Recep Tayyip Erdoğan diyor” dedi.

EKMEKÇİ: ESENTEPE BİZİ BAĞRINA BASTI

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Serap Ekmekçi ise; “Esentepe Mahallemiz her zaman olduğu gibi bizi yine bağrına bastı. Halkımız ile sarsılmaz bağımıza en güzel örneklerden biri Esentepe. İyi günde de kötü günde de yanında destek olanları vatandaşımız asla unutmaz. Esentepe için dur duraksız elbirliği ile çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)