Otomotiv yan sanayi sektöründe 35 yılı aşkın süredir hizmet veren METSAN Yedek Parça Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurtlu iş adamı Mehmet Şen (60), alacak verecek meselesi yüzünden ofisinde öldürülmüştü.

Arnavutköy Bolluca’da faaliyet gösteren, Kuzey Avrupa ve Orta Doğu’ya milyon adetlere varan otomotiv bağlantı elemanı ihraç eden METSAN firmasıyla ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağlayan Şen, Arnavutköy'de Erciyes sokakta bulunan fabrikasına gelen bir kişi ile bir müddet konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Mehmet Şen'e silahını doğrultan kişi 6 el ateş etti. Mehmet Şen, göğsüne aldığı 3 mermi ile ağır yaralanırken saldırgan fabrikadan kaçarak kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan fabrika çalışanları Şen'i kanlar içinde buldu.

Polis ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan fabrika sahibi Mehmet Şen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin olayla alakalı geniş çaplı çalışmaları ile Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ve Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonucu saldırgan olaydan 6 saat sonra Sarıyer'de göz altına alındı.

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)

Kastamonu'da şüpheli ölüm! Kastamonu'da şüpheli ölüm!