Ülke genelinde olduğu gibi Taşköprü ilçemizde de seçmen kağıtları Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde mahalle muhtarlıkları tarafından dağıtılmaya başladı. Bilindiği üzere seçmenlerin oy kullanacakların adreslerin, sandık numarası ve oy kullanma sıraları bilgi fişi olarak seçmenlere ulaştırılıyor. Bu seçimde de diğer seçimlerde olduğu gibi seçmen bilgilendirme kağıtları dağıtılmaya başlandı. Konu hakkında konuşan Pulcular Mahallesi Muhtarı Mesut Özsoy;

" Seçmen kağıtlarının bizlere ulaşmasıyla birlikte mahallemiz de ikamet edip seçme ve seçilme hakkına sahip olan 1959 vatandaşımıza ulaştırmaya başladık. Seçmen kağıtlarının %80'den fazlası vatandaşlara teslim edildi ve en kısa zaman da mahallemiz de bulunan tüm seçmenlere seçmen kağıtlarını teslim etmiş olacağız. Gerçekleşecek olan seçimin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Özel Haber: Oğuzhan ERDOĞAN

Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü! Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü!