Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Türkiye genelinde gerçekleştirilen İmam Hatip Lise ve Ortaokulları arası “Meslekî Yarışmalarında” 1. Bölge “Genç Bilaller – Ezan Okuma” yarışması 04/05/2023 tarihinde Çankırı’da gerçekleştirildi.

Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü! Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü!

Yarışmaya Orta Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeyinde bulunan 10 ilden (Çankırı, Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çorum, Bolu), 14 yarışmacı (Ankara 4 yarışmacı) katılım sağladı. Yarışma sonucunda Kastamonu Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi İsmail Garparslan 1., Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Mehmet Atıf Koca 2. ve Çorum Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Tarık Efe Güngör 3. oldu. Taşköprülü İsmail Hakkı Garparslan 18 Mayıs 2023 tarihinde Zonguldak Alap’lı düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde okulumuzu ve ilçemizi temsil edecektir.

Haber: Ezgi Nur Sertdemir