Taşköprülü hemşerimiz Canan Güven’in "Dünya Molası" isimli kitabı yayınlandı.
Yazarlığa olan ilgisi ve yazma aşkından dolayı örgün eğitimini tamamlayarak kariyer hayatına devam ettiği 17 senelik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğini bırakan Canan Güven, Şira Yayınları’ndan çıkan “Dünya Molası” isimli kitabı ile yazarlık mesleğine iddialı bir giriş yaptı.
Canan Güven, eğitim hayatının ardından 17 yıl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Mesleğini yürüttükten sonra yazma heyecanı ve birikimini ön plana koymuş özgün bir yazar.
Rahmetli babası Şaban Sertkaya'nın kütüphanesinde bırakmış olduğu pek muhterem zatlar ve âlimlerin kitaplarıyla ve babasının yazdığı şiir ve kasidelerden etkilenerek, tasavvuf ve kişisel gelişim yolunda ilerleyen Taşköprülü Güven, “Önce insan ve Kadın Felsefesi”ni kendisine misyon edindiğini söyleyerek Bilgiyi, hayattaki farkındalıkları, manadan gelen mesajları hikayelerle ve her bir hikayenin sonuna ilave etmiş olduğu şiirler, beyitler ve güzel sözlerle birlikte Türk Edebiyatına "Dünya Molası" adlı kitabı kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

-Canan Güven, Kimdir?
"Dünya Molası" Kitabının Yazarı Canan Güven, 1985 yılında Kastamonu-Taşköprü doğumlu. Lise eğitimini Mustafa Sıtkı Erkek Çok Programlı Lisesi’nde okumuş ve kültürümüzle harmanlanmıştır. İstanbul’daki Kastamonu cemiyet hayatına sağladığı katkılar ve bilgi birikimini aktarması noktasında da aktif rol almaktadır.
Hemşerimiz Güven’e kitabında memleketimize yer verdiği ve yazarlık yolunda memleketimizi duyuran çalışmalar yaptığı için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Web: www.cananguven.com
Instagram: cananguven.mary

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Karadeniz’in Başkentini Turizme kazandırmakta kararlı Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Karadeniz’in Başkentini Turizme kazandırmakta kararlı

Haber: Ezgi Nur SERTDEMİR