Ak Parti, 14 Mayıs seçimleri için en kalabalık mitingini İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını söyledi. Erdoğan, asgari ücretin seçimden sonra gözden geçirileceğini açıkladı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na da eleştirilerde bulunan Erdoğan, "İstanbul 'Evet' derse bu iş biter. İstanbul 'Birilerini emekli edeceğiz.' derse, bu iş biter" dedi.

"İSTANBUL'DA DOĞDUK İSTANBUL'DA BÜYÜDÜK"

Tiktok Türkiye'de kapatılıyor mu? İşte son durum Tiktok Türkiye'de kapatılıyor mu? İşte son durum

"İstanbul'da doğduk, İstanbul'da büyüdük. İstanbul'da belediye başkanlığı yaptık. Cumhurbaşkanlığı yaptık.Beraber yürüdük biz bu yollarda" diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şöyle konuştu:

"RESMİ RAKAM 1 MİLYON 700 BİN KİŞİ"

"Bu ne muhteşem bir ihtişam. Yollar bir başka zengin. İstanbul bugün haykırıyor. 14 Mayıs'ta birilerini emekliye sevk edeceğiz. Dün Maltepe'deymişler. Resmi rakam 1 milyon 700 bin. İstanbul yapar mı? İstanbul sandıkları patlatır mı?

Bu şehrin her bir insanını ayrı ayrı selamlıyorum. İstanbul'u sevmezsek gönül aşkı ne anlar. İstanbul Türkiye'dir. İstanbul aynı zamanda gönül sınırlarını Türkiye'yi aşan büyük insan zenginliğinin adıdır. Bütün dünya önümüze serilse ve yerle gök arasında nerede yaşamak isterseniz diye sorulsa vereceğimiz cevap her zaman İstanbul'dur.

Haber Merkezi