Kastamonu'da İYİ Parti'nin seçim aracına saldırı gerçekleştirildi. Yapılan saldırıda aracın silecekleri kırıldı. Saldırıya ilişkin ise İYİ Parti'den ilk açıklama geldi....

Kastamonu'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kastamonu'da seçim çalışmaları kapsamında şehri turlayan İYİ Parti'nin seçim aracına saldırıldı. İYİ Parti'den yapılan açıklamada, bir şahıs aracından inerek İYİ Parti'nin seçim otobüsüne saldırdığı belirtildi. Saldırı sonrasında İYİ Parti seçim otobüsünün silecekleri kırıldığı görülüyor.

BEŞOĞLU; "TEPKİ VERMEYİNCE SİLECEKLERİ KIRDILAR"

İYİ Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Beşoğlu tarafından konu hakkında yapılan açıklamada; "Maalesef Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kastamonu'muzda da tacizler devam etmekte. Normal ses düzeyiyle merkezimizi gezerken, kendisini bilmeyen birkaç kişi Kastamonu'da hiçbir partiye mal etmiyoruz bunu. Taciz edildi. Hangi partiye üye olduğunu bilmiyorum ama isminin R.K. olduğunu biliyorum. Yumruklar atıldı. Milletvekili Adayımız Ahmet Katar'a ağza alınmaz küfürler edildi. Bizlere aynı şekilde küfür edildi. Biz hiçbir şekilde tepki vermedik. Tepki vermediğimizi görünce daha da aşırıya giderek sileceğimiz kırdı. Bu şekilde olmaması lazım. Madem ki demokratik bir seçime gidiyoruz, lütfen bizim her partiye her görüşe saygımız var. İl Başkanım ilçe başkanım bizleri eğitiyorlar. Hiç kimseye hiçbir partiyi tacizimiz olmaz. Bizim partimiz İYİ Parti. Gelin İYİ Parti'de birleşelim" dedi.

SAMANCI; "14 MAYIS SABAHI SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ"

 Konu ile ilgili konuşan İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı'da, ''Biz kitap ve kelimetullah davası için bu yola çıktık, kimsenin tahriklerine katılıp mukabelede bulunmadan 14 Mayıs sabahı sandıkta gereken cevabı vereceğiz'' dedi.

ATAŞALAR;  "KASTAMONU HALKI SAKİN OLSUN"

Kastamonu İyi Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar; "Kastamonu'nun kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum. Seçim aracımıza hain bir saldırı yapılmıştır. Bunlar siyasilerin tahrik edici konuşmaların kaynaklanmaktadır. Bütün Kastamonu halkını sükunete davet ediyorum. Tahriklere kapılmayalım, 14 Mayıs'ta sandıkta hesabını soralım . 14 Mayıs akşamı zaferimizi kutlayalım. Lütfen Kastamonu halkı sakin olsun paniğe kapılmasın" dedi.

Kastamonu Açıksöz

Enerjisa, Kastamonu'da seçim günü kesintisiz enerji için tedbirini aldı Enerjisa, Kastamonu'da seçim günü kesintisiz enerji için tedbirini aldı