Yeni sezon öncesi hedefini ‘Şampiyonluk’ olarak koyan GMG Kastamonuspor’da fiziki şartlarında iyileştirilmesi için düğmeye basıldı.

İsmail Dikmenli Tesisleri’nden antrenman sahasına, takım otobüsünden Gazi Stadı’na kadar GMG Kastamonuspor adına yakışır iyileştirmelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı.

Onursal Başkan Cengiz Aygün’ün talimatı doğrultusunda İsmail Dikmenli Tesisleri’nde mimar ve mühendislerin geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulunduğu ve iyileştirme projesini kısa sürede tamamlaması ve 20 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan Kırşehir FK maçının ardından çalışmaların başlaması planlanıyor.

İSMAİL DİKMENLİ

2008 yılında inşa edilen ve o tarihten itibaren Kastamonuspor’a hizmet eden İsmail Dikmenli Tesisleri’nin çağa uygun bir şekilde yenilenmesi için düğmeye basıldı. Tesis adına yakışır bir şekilde büyütülerek yeni sezona hazır hale getirilecek. Ayrıca antrenman sahasının drenajları yenilecek ve alternatif bir antrenman sahası inşa edilecek. Konu ilke ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile temasa geçen GMG Kastamonuspor yönetiminin resmi adımları kısa sürede atması bekleniyor.

GAZİ STADI

GMG Kastamonuspor’un maçlarını oynadığı Gazi Stadı’da yeni sezon öncesi elden geçirilecek. Kale arkaları platformlarla kapatılarak taraftar baskısının daha arttırılması planlanıyor. Yine stadyumdaki fiziki şartlarından iyileştirilmesi ve şehre yakışır hale getirilmesi için girişimler hızlandı.

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)

Kastamonu'da yaralı baykuşa jandarma şefkati Kastamonu'da yaralı baykuşa jandarma şefkati