İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da yapılan taşlı saldırının yankıları devam ederken sosyal medyada bazı skandal paylaşımlar da yapıldı. İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesi Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, "Memlekette Hac dönemi erken başlamış. Yarın Konya'da her şey çok güzel olacak desene bekliyoruz" ifadelerini kullanırken, Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı ise "Yarın Konya'da Herşey çok güzel olacak desene bekliyoruz" dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Erzurum'da seçmenleriyle bir araya geldi. İmamoğlu seçim otobüsü üzerinde konuşma yaptığı esnada kalabalık bir grup, taş ve şişe gibi nesneler atmaya başladı. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesip alandan ayrılırken, otobüsün camları kırıldı. Kalabalık grubun attığı taşlar, miting alanında toplanan vatandaşları da hedef aldı.

"ŞEYTAN TAŞLAMAK İSTEYEN GİDEBİLİR"

Öte yandan Konya Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuklu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Dağlı ise "Şeytan taşlamak isteyen yarın Anıt Meydanı'na gidebilir" paylaşımında bulundu.

Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek

Haber Merkezi