Kastamonu yerel basının önemli kalemlerinden Sözcü Gazetesi ve Açıksöz Gazetesi’nde önceki dönemlerde muhabir ve yazı işleri müdürü görevlerinde bulunan Mustafa Balcı, Özel Anadolu Hastanesi Basın Danışmanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrılmasının ardından Taşköprü ilçemizin tek gazetesi olan Taşköprü Postası’nda Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.

1 Nisan’dan itibaren yürürlüğe giren yeni internet yasası kapsamında gerekli kanuni şartları yerine getirerek Basın İlan Kurumu nezdinde ‘vasıflı basın-yayın organı yetkisini alan Taşköprü Pastası İnternet Haber Sitesi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Balcı, Taşköprü Postası yönetiminden kendisine gelen teklifi kabul ederek dünden itibaren yeni görevine başladı. Önceki yıllarda bir süre İhlas Haber Ajansı’nda Kastamonu muhabiri olarak çalıştıktan sonra bir dönemde Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Mustafa Balcı, halen Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir.

Yıllarca Kastamonu yerel basınına muhabir ve yazı işleri müdürü olarak hizmet eden Balcı, son iki yıldır Özel Anadolu Hastanesi Basın Danışmanlığı görevini yapmaktaydı.

Bizde Taşköprü Postası Gazetesi ve İnternet Haber Sitesi olarak Sayın Mustafa Balcı’ya aramıza hoş geldin diyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Yağdır mevlâm su...! Taşköprü’de yağmur duasına çıkıldı Yağdır mevlâm su...! Taşköprü’de yağmur duasına çıkıldı

(Haber Merkezi)