Kastamonu'da kemre skandalı: Kötü koku çevreye sardı! Kastamonu'da kemre skandalı: Kötü koku çevreye sardı!

Daday AK Parti İlçe Başkanlığı, muhtarların, sivil toplum kuruluşları temsilcileri kanaat önderleri ve vatandaşların katılımı ile yemekli toplantı gerçekleştirdi. AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay, İl Yönetimi, İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, önceki dönem İlçe Başkanı Tayfur Varıcı, Kadın Kolları Başkanı Banu Tafralı, Gençlik Kolları Başkanı Umut Çetin ve Romon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kömeç'in katıldığı toplantıda Daday'a Organize Sanayi Bölgesi müjdesi verildi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Servet Bıyıklı tüm katılımcılara teşekkür ederek, Daday'da 20 yıldır AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı. Ardından konuşan Romon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dadaylı hemşerimiz Ayhan Kömeç, yaklaşık iki yıl önce Daday'da Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaları bir noktaya kadar getirdiklerini bu süreçten sonra bu çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini, eğer Daday'a Organize Sanayi Bölgesi gelirse iki fabrika kendisinin açacağını ve iki fabrikada kendi yakın arkadaşlarının vasıtasıyla getireceği sözünü verdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay ise Cumhurbaşkanın talimatı ile Daday'ın beşinci bölge ilan edildiğini, bu ilan ile Daday'a Organize Sanayi Bölgesi gelmesinin hiç bir engel olmadığını, eğer kendisine destek verilir ve seçilirse bu konuda elinden geleni yapacağını ve konunun yakından takipçisi olacağına dair söz verdi.

Daday yolu, Ballıdağ, Doğalgaz ve TOKİ konularında da müjdeler veren Milletvekili Adayı Uluay, Organize Sanayi Bölgesi Daday'a geldiğinde Daday'ın bütün isteklerinin yerine otomatik olarak getirileceğini ifade etti. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi. (iha)