Çatalzeytin Belediye Başkanı Anmet Demir, yaptığı açıklamada, “Düvenci Kaynak Cazibe Suyu Projemiz memleketimize hayırlı olsun" dedi.
"Memleketimizin kanayan yarası olan, yıllarca sıkıntılarını hissettiğimiz su sorunumuzu, iki yıllık yoğun çalışmalarımız sonucunda 'Düvenci Kaynak Cazibe Suyu Projemiz' ile kalıcı olarak çözmenin ve halkımıza sunmanın mutluluğu içerisindeyiz" diyen Başkan Demir'in açıklaması şöyle: "Zor coğrafi koşullar içerisinde, 7 kilometrelik yeni içme suyu isale hattımızı, 500 tonluk yeni su depomuza ulaştırarak ilçemizin yüzde doksanlık su ihtiyacını karşıladık ve Çatalzeytin’in su problemine çözüm olduk.
Çıktığımız yolda her zaman yapamazsınız diyenler oldu! Kıymetli kardeşlerimize de hayırlı olsun. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımızın istekleri ve ilçemizin kalkınması için var gücümüzle gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.
Belediyemiz daha önce günümüz şartlarında her ay 100.000 TL’lik yüklü faturaları ödüyordu. Biz bu gereksiz masraflardan kaçarak su pompası ihtiyacını ortadan kaldırdık. Bu sayede Çatalzeytin Belediyesi olarak aylık 100.000 TL gibi yüklü miktardaki elektrik faturalarından kurtularak tasarruf sağladık.
'Üretken Belediyecilik' anlayışına dayanarak durmadan yorulmadan ve en önemlisi aşk ile çalışmaya devam ediyoruz.

(Mustafa Balcı)

Kastamonu'da muhtar adayı fark yarattı: Maaşımı köye bağışlayacağım diye taahhütname verdi! Kastamonu'da muhtar adayı fark yarattı: Maaşımı köye bağışlayacağım diye taahhütname verdi!