Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen T10X model elektrikli araç, bugün saat 11.00'da 37 KST 37 plakasıyla Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıktı.

Kastamonu, Bolu, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Niğde'ye acil cumartesi uyarısı! Tedbir alınmalı! Kastamonu, Bolu, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Niğde'ye acil cumartesi uyarısı! Tedbir alınmalı!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, "TOGG’un Batı Karadeniz’deki gezisindeki duraklarından birisi de Kastamonu oldu. Gurur verici bir olay. Özlemini beklediğimiz bir olaya şahitlik ediyoruz. İlk görsel temasımızda hepimizin büyük bir beğenisini kazandı.

"MÜTHİŞ GURUR VERİCİ"

Halkımızın ziyaretine de imkan sağlayacağız. Türk milleti olarak müthiş gurur verici bir hadise. Türk insanına imkan verildiğinde neler ortaya çıkarabileceği, neler başarabileceğinin çok güzel bir örneği. Bunun örneklerini insansız hava araçlarında ve havacılık sanayiinde de çok güzel bir şekilde görüyoruz. Bunlar başlangıç diyoruz. Daha bir çok alanda da böyle güzel gelişmeler yaşayacağız. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum. Sokaklarımızda da ilerleyen süreçte inşallah bol bol TOGG göreceğiz” dedi.

(Mustafa Balcı)