AK Parti 3.Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Mehmet Umur, “Kastamonu Halkımıza Sözümdür” diyerek, şehrin büyük bir beklenti içinde olduğu Kastamonu stadyumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Mehmet Umur, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: "Kastamonu Halkımıza Sözümdür... 14 Mayıs'ta halkımızın teveccühüyle, AK Parti olarak 3-0 yapıp milletvekili olursam, 10.000 kişilik stadı şehrimize kazandıracağıma söz veriyorum. Sözümüz Söz! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan‘ın vizyonu ve liderliğiyle, memleketimize dev eserler kazandıracağız.

'Yarın değil hemen şimdi' diyerek, çalışmalarımıza start vermiştik ve ilk olarak Türkiye’nin en güzel ve modern statlarından birini Kastamonu'muza kazandıracağımızın müjdesini, kıymetli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.

Ete öyle bir zam geldi ki: Mutfağa girmiyordu, artık hiç girmez! Ete öyle bir zam geldi ki: Mutfağa girmiyordu, artık hiç girmez!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız tarafından, inşa edilecek ve projesi tamamlanma aşamasına gelen, çok yakın bir tarihte de ihale süreci başlayacak olan ve Türkiye’deki en modern, en güzel statlarımızdan birisi Kastamonu'muzda olacak. İnşallah, çok yakın bir gelecekte, Kastamonuspor'umuz Süper Lig'e çıkacak ve maçlarımızı inşa edilecek modern stadımızda hep birlikte izleyeceğiz."

(Mustafa Balcı)