Gasp olayına karışan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde, tabanca ve fişekler ele geçirilirken, olaya karışan şüpheli 4 şahıs tutuklandı.Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar sonucunda, gasp olayına karışan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde, tabanca ve fişekler ele geçirilirken, olaya karışan şüpheli 4 şahıs tutuklandı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliğince yapılan ortak çalışmalar sonucunda, Kuzeykent Mahallesinde bir ikamette gasp olayına karışan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda; 5 gram Metamfetamin maddesi, 1 adet kurusıkı tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 60 adet kurusıkı mermisi, 1 adet olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve 637 adet dolu fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olay ile ilgili 4 şüpheli şahıs, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber Merkezi

Kastamonu'da kafasına ve ayaklarına poşet takarak hırsızlık yapan zanlı tutuklandı! (video haber) Kastamonu'da kafasına ve ayaklarına poşet takarak hırsızlık yapan zanlı tutuklandı! (video haber)