Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili ilk yorum geldi. Erdoğan, "Muharrem İnce ne oldu da çekildi bilemiyorum, üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi." dedi.

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında son dakika açıklaması Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında son dakika açıklaması

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayarak, "Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar" dedi.

"NE OLDU DA ÇEKİLDİ ACABA?"

Söz konusu karar büyük yankı uyandırırken Ankara mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da konuyla ilgili ilk yorum geldi. Üzüldüğünü belirten Erdoğan, "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi? Biz diğerleriyle yola devam ediyoruz önemli olan benim milletimin vereceği karar." dedi.

"DİK DURDUK DİKLEŞMEDİK"

Evet bay bay Kemal'in geçmişi bu, vesayetten, terör örgütlerinden kurtardığımız Türkiye'ye bunlar ne verebilir? Önlerine gelenlere makam mevki vaadi verip bu ülkenin yönetimine talip olunur mu? Dik durduk dikleşmedik, yola da böyle devam ettik. PKK'lıları FETÖ'cüleri cezaevinden çıkarma sözüyle belki birilerine sevimli görünebilirsin ama kim bu insanlar? Kim bu Selo? 51 Kürt kardeşimizi öldürdü bu Selo! Kılıçdaroğlu bunu kurtarmak için canhıraş çalışıyorlar."

Haber Merkezi