HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçları yarın Boluda Karaçayır Spor Salonunda yapılacak. Konyaaltı Belediyespor-Kastamonu Belediyespor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor-Armada Praxis Yalıkavakspor arasında oynanacak maçlar öncesi takımların oyuncularının katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Takım kaptanları hedeflerini ve maçlar hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi

Serpil İskenderoğlu: "Heyecanlı güzel maç oynayacağımızı düşünüyorum"

Kastamonu Belediyespor kaptanı Serpil İskenderoğlu da Konyaaltı Belediyespor'a ülkeye yaşattıkları gurur için teşekkür etti.
Kastamonu Belediyesi kaptanı Serpil İskenderoğlu, "Konyaaltı Belediyesi'ni kutluyorum, ülkemize büyük bir gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak dün oynadığımız Tekirdağ maçını rahat bir şekilde geçtik. Yarı finalde Konyaaltı Belediyesi ile seyir zevki yüksek, heyecanlı güzel maç oynayacağımızı düşünüyorum. Zor maçlar önümüzde, hedefimiz kupayı almak. Hazırlandık, hazırız, umarım sakatlıksız güzel maçlar izletiriz. Herkese başarılar diliyorum" diye konuştu.
Sekizli finali değerlendiren İskenderoğlu, "Sekizli final olması güzel oldu, bütün kadın hentbolu camiası bir araya gelmiş olduk, özlemlerimizi giderdik, görüştük. Çok güzel maçlar oldu ve umarım daha da güzel maçlar izlettiririz. Medyada daha fazla yayınlanmasını, bizimle ilgilenmesini bekliyoruz. Başarılara imza atmamız gerektiğini de biliyoruz" şeklinde konuştu. (iha)