Taşköprü ilçemizin Fatih İlköğretim Okulu’na yakın boş bir arazide bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki Mehmet Yılmaz, tartıştığı kişi yada kişiler tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Göğüs bölgesinden ağır yaralı olarak Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Millet kafayı yemiş! Kastamonu'da baltalı saldırı! Görüntüler kan dondurdu! (video haber) Millet kafayı yemiş! Kastamonu'da baltalı saldırı! Görüntüler kan dondurdu! (video haber)

OLAY

Öğrenci olan Mehmet Yılmaz, dolaşırken yine kendisi gibi öğrenci olan iki kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen ve isminin İ.K. olduğu iddia edilen üçüncü kişi, Mehmet Yılmaz’ı göğüs bölgesinden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralı genç Ambulans ile Taşköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Cinayetin ardından Çevik Kuvvet hastane bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alırken İ.K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Asayiş ekipleri şimdi olayın nedenini ve cinayetle ilgili kişi yada kişileri tespit etmeye çalışıyor.

(Haber Merkezi)