Anneler Günü Sözleri, En Güzel anneler günü sözleri, 14 mayıs sözleri, anneye söylenecek sözler

1-sevgin ve desteğin benim için her şeyden önemli. İyi ki varsın!

2-Anneler Günü'n kutlu olsun anne! Sen benim hayatımda her zaman en önemli insan oldun. Senin fedakarlıkların ve özverin beni her zaman derinden etkiliyor. Seni seviyorum ve sonsuza kadar minnettar kalacağım.

3-Bu zamana kadar hep beni düşünen ben üzüldüğümde bin üzülen sevincime koşulsuz şartsız ortak olan annecim, günün kutlu olsun.

4-Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

5-En iyi zamanda bizimle birlikte güldüğün ve en kötü zaman boyunca bizimle kaldığın için teşekkür ederim. Sensiz ne yapardım, canım annem..

6-Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

7-Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

8-Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

9-Hiçbir kelime anlatamaz sana olan sevgimi, sen sevdanın varlığı, sen benliğimin özüsün, iki gözüm, aydınlık yüzümsün, anneler günün kutlu olsun.

10-Anne kokusu huzurun adresi, bir gün değil her gün senin günün. Seni çok seviyorum annecim, anneler günün kutlu olsun!

11-Hayatta tüm zorluklara karşı güçlü kalabilen ve bana da her zaman bunu öğütleyen en güzel önderim canım annem bugün senin günün kutlu olsun.

12-Cenneti yüzündeki gülümsemende saklayan annecim bugün senin günün kutlu olsun.

13-Hastalandığımda derman, mutluluklarıma ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım, önderim annem… Anneler günün kutlu olsun.

14-Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

15-Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

Lalapaşa'da 5 düzensiz göçmen yakalandı Lalapaşa'da 5 düzensiz göçmen yakalandı

16-Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem… Anneler günün kutlu olsun.

17-Hayatımda olduğun için sana minnettarım. Bebekliğimden beri bana gösterdiğin sevgi, sabır ve nezaket için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum anneciğim!

18-Dünyanın en güzel annesi, Anneler Günün kutlu olsun.

19-Canım annem, sen benim hayatta sahip olduğum en değerli hazinemsin...

20-Anneciğim, sen benim güneşim, benim umudum ve benim kahramanımsın. Seni çok seviyorum ve her zaman hayatımın en büyük destekçisi olduğun için minnettarım. Bugün Anneler Günü ve seni şereflendirmek istedim.

Hazırlayan: Oğuzhan ERDOĞAN