Kastamonu Valisi Avni Çakır, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Çakır mesajında, "Bugün yaşadığımız mutluluğun mimarı olarak geleceğimizin inşaasını da  büyük bir özenle hazırlayan annelerimiz bulunduğu her ortamı huzur dünyasına dönüştürmektedirler.  Teknolojide çağ atlayan ülkemizde, önemli  gelişmelere imza atan milletimizin  başarısındaki en önemli etken, sağlam kurulan ailemizin  yapısıdır" dedi.

Vali Çakır, mesajına şu ifadelerle devam etti: "Yüce dinimizce cennet;  sevgi, emek, fedakarlık, hoşgörü  gibi yüce hasletlere sahibi olan annelerimizin ayakları altına serilmiş ve bu kutlu yolda onlara ömürleri boyunca sevgi, saygı ve minnet duyulması emredilmiştir. 
Bugün her alanda dünyaya örnek teşkil eden projelere imza atan bir devletin evlatları olarak,  anne ve babalarımıza  karşı sorumluluğumuz bizleri daha da güçlü olarak geleceğe taşıyacağına inanıyorum. 

Eğitimde, kültürde, sanatta, değerlerimizin korunmasında bizleri  hayata hazırlayan ve vatanını, milletini, devletini  savunan evlatlar yetiştiren başta şehit ve gazi  anneleri olmak üzere tüm annelerimizin  Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu  günler diliyorum."

(Mustafa Balcı)

GÜNCELLEME - Kastamonu'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı GÜNCELLEME - Kastamonu'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı