Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar, 14 Mayıs seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada "Milliyetçi Ülküçü hareketin her zaman hizmetinde Liderimiz Genel Başkanımız Sn:Dr. Devlet Bahçeli beyin emrindeyim" dedi.

Milletvekili olamayan Çınar'ın teşekkür mesajı şöyle; "Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım. 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılan seçimler ülkemize ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayan inanan güvenen nefsine değil davasına inanarak gece gündüz çalışmalarımızda yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. İl başkanımız ve yönetimine Merkez İlçe başkanımız ve yönetimine, ilçe başkanlarıma, kıymetli Belediye Başkanlarıma, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize, Kadın Çalışma grubunun çok değerli Başkan ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları il başkanımız ve Ülkü ocaklı sevgili gençlerimize, tüm STK'larımıza, Saygıdeğer hemşehrilerime teşekkür eder selam ve saygılar sunarım.

28. Dönem Kastamonu Milletvekillerimize dönemleri hayırlı uğurlu olsun. Tebriklerimi sunar başarılar dilerim. Yeni Dönem, Cumhur başkanımız Sn: Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakının olacak İnşaallah. Milliyetçi Ülkücü hareketin her zaman hizmetinde, liderimiz Genel Başkanımız Sn: Dr. Devlet Bahçeli beyin emrindeyim. Saygılarımla."

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)

Dul ve yetim maaşı alanlara emekli promosyonu ne kadar, nasıl başvuru yapılır? SGK'dan açıklama var Dul ve yetim maaşı alanlara emekli promosyonu ne kadar, nasıl başvuru yapılır? SGK'dan açıklama var