Bakan Yumaklı Kastamonu'da 'İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek' dedi Bakan Yumaklı Kastamonu'da 'İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek' dedi

Saadet Partili olan ancak ittifak çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu 2. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Kadir Yalçın, YSK'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kaldığını duyurmasının ardından açıklama yaptı.

Meclise gitme şansını yitiren ve "Her şey yeni başlıyor" diyen Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "21 yıllık iktidarın sonunda devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim çalışması yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletimiz nezdinde kaybetmez algısını yitirmiştir. İnsanımızın %50’sinden fazlası 'değişim' talebini ortaya koymuştur.

Her şey daha yeni başlıyor. Sandık varsa umut vardır, bu ülkeye baharı getireceğiz. Milletimizin iradesi, bizim için her şeyin üstündedir. Hiçbir toplumsal talebe, halkımızın iletmek istediği mesaja kayıtsız kalamayız. İktidar, halktan gelen mesajları algılayabilme yeteneğini kaybettiği için bugün %50’nin altındadır. Mesajı alacağız ve 28 Mayıs’ta kazanacağız."

(Mustafa Balcı)