• Kastamonu’daki turizmcilerin Kuveyt ve Bahreyn çıkartması üst seviye geçti. Haziran ortasında onlarca Arap turizm acentesi Kastamonu’ya gelecek.

Kastamonu’daki turizm işletmeleri temsilcilerinin 3 günlük Kuveyt ve Bahreyn çıkartması sona erdi. Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın koordinesinde oluşturulan Kastamonu Turizm heyetinde Turizm Birliği Başkanı Tuncay Sönmezışık, Turizm İl Müdür V. Fahrettin Şensoy, KUZKA’dan Serkan Doğru, Kastamonu Havaalanı Müdürü Sami Aydoğan, Nuryolu Turizm Ecentesi Sahibi Engin Fındıkoğlu ile birlikte 8 otelin müdürü katıldı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) sponsorluğunda yapılan Kuveyt ve Bahreyn tanıtım turu üç gün sürdü ve bölgedeki 100’ün üzerindeki turizm acentelerine Kastamonu’nun doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleri ile ilgili video ve slayt gösterimleri yapıldı.

Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu! Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu!

Edinilen bilgiye göre, Haziran ayı ortasında Kuveyt, Bahreyn ve Sudi Arabistan’da faaliyet gösteren 100’ün üzerinde turizm acentesinin temsilcileri Kastamonu’ya gelecek ve Kastamonu’nun tarihi ve turistik yerlerini yerinde inceleyecekler ve devamında şehrimizdeki turizm paydaşları ile anlaşmalar yapacaklar. Körfezdeki Arap ülkelerine yönelik atılan bu olumlu adımın meyvelerinin önümüzdeki süreçte alınacağına inanılıyor.(KGD)