Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bugün saat 15.00’da deplasmanda lider Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı

Sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala 81 puan ile 1. sırada bulunarak şampiyonluk iddiasını sürdüren yeşil-siyahlılar, 40 puan ile 13. sırada bulunan ve düşme riski taşımamasının yanı sıra şampiyonluk iddiası bulunmayan temsilcimiz kırmızı-siyahlıları bugün saat 15.00’da kendi sahasında ağırlayacak.

Karşılaşmanın hakemi, Volkan Okur olurken yardımcılıklarını Mehmet Kirişoğlu, Halil Tolgahan Demir yaparken dördüncü hakem ise Ramazan Doğanay olduğu TFF tarafından bildirildi.

Maç öncesinde “Şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz maç” açıklaması yapan Kocaelispor; “16 Mayıs Salı günü saat 15.00’te sezonun kulübümüz adına en önemli virajı olan Kastamonuspor müsabakasında efsane formamız ile sahada olacağız. Nice fedakarlıklar yaparak kulübümüzün bu günlere gelmesinde büyük emeği olan taraftarlarımızın, kazandığımız takdirde matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz bu müsabakanın tarihi hafta içi de olsa armasını yalnız bırakmayacağından asla şüphemiz yoktur. Salı günü; her şartta ve zorlukta takımımızın yanında olan taraftarlarımızı yine aynı yerde, üstümüzde efsane formamızla ve bayraklarımızla bekliyor olacağız” şeklinde taraftara seslendi.

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)