Halil Uluay Kimdir? Kastamonu Milletvekili Halil Uluay Kimdir? Milletvekili Uluay Kimdir? Halil Uluay'ın Hayatı?

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Taşköprülü hemşehrimiz Avukat Halil Uluay, geçmiş dönemde Ak Parti Kastamonu İl başkanlığı görevini de yapmıştır. Uzun süre İl meclis üyeliği de yapan Avukat Halil Uluay, Kastamonu’da tanınmış ve sevilen sayılan bir isim olarak öne çıkıyor.

2016 yılında bir dönem Ak Parti Kastamonu İl Başkanlığı görevinde de bulunan Avukat Halil Uluay, görevi teslim etmesinin ardından aktif siyaset yapmasa da; özellikle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştıklarıyla dikkat çekiyordu. Ak Parti'nin aday adaylığı başvuru sürecinde en son başvuru yapanlar arasında yer alan Uluay'ın ilk sırada yer almayı teşkilatta şaşkınlık yaratırken, nasıl bir seçim kampanyası yürüteceği de merak konusu olmuştu. Ak Parti'ye gönül vermiş vatandaşlar ile Ak Parti teşkilatlarının gönlünü kazanarak gücü arkasına alan Uluay, güzel bir seçim çalışması yürüterek Ak Parti Kastamonu Milletvekili olarak meclise gidebilmeyi garantiledi.

Enerjisa, Kastamonu'da seçim günü kesintisiz enerji için tedbirini aldı Enerjisa, Kastamonu'da seçim günü kesintisiz enerji için tedbirini aldı

Hazırlayan: Oğuzhan ERDOĞAN