Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti’den 2. Sıra Kastamonu Milletvekili seçilen Av. F. Serap Ekmekci, seçim sonuçlarını değerlendirdi ve Kastamonululara teşekkür etti.

Kastamonu'da yaralı baykuşa jandarma şefkati Kastamonu'da yaralı baykuşa jandarma şefkati

Ekmekci, “Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancı bir kez daha göz önüne serildi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmış olsa da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turu açık ara önde bitirmiş olması milletimizin kararını hangi yönde verdiğini gösterdi" dedi.

"Kastamonulu hemşerilerimize kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatım boyunca taşıyacağım bir onur nişanesidir" diyerek tüm Kastamonuluların vekili olacağının sözünü veren Ekmekci, "Milletvekili seçimi bitti, bundan sonra memleketimize hizmet etmek maratonu başladı. Seçim süreci boyunca tokalaştığım her bir elin sıcaklığı ömrüm boyunca elimde ve kalbimde soğumayacak. AK Parti’den seçildim ama tüm Kastamonuluların milletvekili olarak görev yapacağım. Milletvekili görevimde Kastamonu’nun faydasını önde tutarak her vatandaşımızın derdine derman, sevincine sevincimle ortak olacağım" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs’ta tekrar yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Av. Ekmekci, “Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara önde tutarak yine teveccühünü gösterdi. 28 Mayıs akşamına kadar aynı irade ve yorulmaz emek ile sahada çalışmamızı sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakmayı sürdürsünler. Türkiye ve Kastamonu için sözünü verdiğimiz Türkiye Yüzyılı tüm aydınlığı ile ufukta belirdi” dedi. (Haber Merkezi)