14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Kastamonu Milletvekili seçilen Av. Halil Uluay, teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajına "Kıymetli hemşehrilerim" diyerek başlayan ve 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek isteyen Milletvekili Uluay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "14 Mayıs seçimlerinde sizlerin teveccühleriyle Kastamonu'muzdan Milletvekili olarak seçilmiş bulunmaktayım. Bizleri bu göreve aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Merkezimize, seçim sürecinde bizleri muhabbetle bağrına basan aziz hemşehrilerimize ve bizlerle birlikte gecesini gündüzüne katarak cansiperane çalışan teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi ülkemiz ve memleketimiz için çok çalışma vaktidir. 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için canhıraş çalışacak, Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizin ve milletimizin daha fazla kalkınması için, Kastamonu'muzun daha da gelişmesi için ter akıtacağız.

Rabbim bizleri mahcup etmesin, aziz milletimize ve siz değerli hemşehrilerimize layıkıyla hizmet edebilmeyi bizlere nasip etsin."

Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu! Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu!

(Mustafa Balcı)