"At izi it izine karışmış"

Kastamonulu uzmanlar uyardı: Güvenli sürüş için yazlık lastik şart! Kastamonulu uzmanlar uyardı: Güvenli sürüş için yazlık lastik şart!

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, "Konuşsan ne olacak? İnsanların gözlerini bağlamışlar" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı.

"40 Yıldır hastalık teşhis edilememiş!" diyen Başesgioğlu, "Teşhis etmek istenler kapıya konulmuş!İtilmiş, kakılmış, komploya maruz kalmış iftiralara uğramış, yırtık ayakkabıyla gelenler milyoner olmuş, dava adamı diye sahtekarlar baş tacı edilmiş, sahte yüzler, sahte gülüşler konu mankenleri ilke olarak sunulmuş, milyonlarca kandırılan insanlar sürekli 'zamanı değil' diye avutulmuş. Hesap vermeden hangi hesap sorulurmuş? At izi it izine karışmış, davanın öz evlatlarının yerini davaya karşı ömrü mücadeleyle geçmiş hesap sorulacak kişiler almış kime ne anlatacaksın güzel kardeşim.

Sadece kedi şero kalacak o bina boşalacak, gençler gelecek, hak edenler gelecek, emek veren, alın teri dökenler gelecek, halkta karşılığı olanlar gelecek. Bu gün başlayın temizliğe daha zaman var."

(Mustafa Balcı)