Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, TFF2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun 37. haftasında konuk olduğu Kocaelispor’a 2-1 mağlup oldu.

BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı

Kastamonuspor’un tek golü 45. dakikada Yasin Başaytaç’tan gelirken, Kocaelispor’un golleri 6. dakikada Samet Ali Kaya ve 89. dakikada Mehmet Yılmaz’dan geldi. Kırmızı siyahlılar için şampiyonluk anlamı taşıyan müsabaka sonunda Kocaelispor şampiyonluğunu ilan etti.
Son hafta karşılaşmaları 20 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Son hafta, GMG Kastamonuspor Gazi Stadı’nda Kırşehir FK konuk edecek.
"Seneye şampiyon olmak istiyoruz"

Maçtan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş şu ifadeleri kullandı; “Canı gönülden tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettikleri şampiyonluk yakaladılar. Söylenecek sözün olmadığı bir camiadan bahsediyoruz. Bir futbol adamı olarak her ferdini tebrik ediyorum. Allah yollarını açık etsin. Bizler önümüzdeki senenin planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Gayet de güzel mücadele ettiler. Çocuklarımızın bazılarından umutluyum. Seneye Allah’ın izniyle şampiyon olmak istiyoruz. Bunu sözde bırakmayacağız. İcraata dökmek istiyoruz. Tıpkı bugün Kocaelispor’un yaptığı gibi. Kocaelispor Anka kuşu gibi küllerinden doğdu. Doğuştan futbol şehri. Biz de inşallah Kastamonu’yu futbol şehri haline çevirmeye çalışıyoruz. Umut ediyorum hak ettiği yere getiririz.” (Haber Merkezi)