Feci olay..! Kastamonu'da cansız beden bulundu! Feci olay..! Kastamonu'da cansız beden bulundu!

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerimize Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında ilçemiz de faaliyet gösteren Bahri Alp Ortaokulu’nda 6. ve 7. sınıf öğrencileri arasında münazara etkinliği gerçekleştirildi.
Taşköprü Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen münazara da “Sosyal medyaya günlük azami kullanım sınırı getirilmelidir/getirilmemelidir” konusu işlenerek öğrenciler yapmış oldukları araştırmalar ve farklı konularda fikir üretme, ürettiği fikirleri savunma, fikirler arasında sentez yapma becerileri ile farklı düşüncelere saygı duyma değerini kazanırken aynı zamanda keyifli vakit geçirdiler. Hazırlamış oldukları pankartlar ile sınıflarda ki diğer arkadaşlarının karşısında kendi konularını savunan öğrenciler heyecanlı anlar yaşadılar.


Gerçekleştirilen münazara sonunda kazanan gruba başarı belgeleri ve ödülleri Okul Müdürü Seyfettin Uzun tarafından takdim edildi.
Program gerek öğrenciler gerekse öğretmenler tarafından ilgiyle izlenerek büyük beğeni aldı.
Okul Müdürü Seyfettin Uzun’da içinde bulunduğumuz çağında bir getirisi olarak öğrencileri özgüvenlerini aşılamak ve kendilerini ifade etmelerini geliştirmek ve sosyal medyanın hayatlarındaki olumsuz etkisine vurgu yapmak amacıyla öğrencileri arasında bu tarz bir münazara etkinliği gerçekleştirdiklerini ve bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Haber: Buse ASLAN