İstanbul Marmaray istasyonunda bir genç kız kendini trenin önüne atarak intihar etti. Kastamonu/Ağlı nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Kübra Ergin'in son mektubu olduğu iddia edilen bir de not ortaya çıktı.

İstanbul'da Marmaray’ın Yenikapı istasyonunda genç bir kadın kendini trenin önüne atarak intihar etti. Kübra Ergin isimli genç kızın, intihar etmeden önce bir mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Kübra Ergin'in intihar etmeden önce bıraktığı son mektubu olduğu ifade edilen notta, “Yoruldum, gençliğimi çaldılar. Beni unutmayın. Ben çok acı çektim” yazarak mektubunu sonlandırdığı görüldü.

20 yaşındaki Kübra Ergin Ağlı ilçemizin Akdivan Köyü'nde toprağa verildi.

Traktör ters döndü: 1’i ağır 3 yaralı Traktör ters döndü: 1’i ağır 3 yaralı

Kübra Ergin isimli genç kızın intihardan önce bıraktığı mektup şöyle: "Yoruldum. 20 yaşındayım. Bütün gençliğimi çaldılar, artık yoruldum. Demokrasi nedir bilmiyorum, Atatürk’ü çok özlüyorum, Kılıçdaroğlu’nun bu ülkeyi tekrar yaşanabilir bir konuma getireceğine inanıyordum. Ama önüne her türlü engeli koyuyorlar. Bir kadın olarak hiçbir zaman özgür hissetmedim. Ailem beni her türlü desteklese de ben özgür hissetmedim. 2 yıldır psikolojik destek görüyorum. Çocukken de bozuktu. Bu ülkenin insanı yüzünden çocukluğumu yaşayamadım, gençliğimi yaşayamadım. Bir ders kitabı alıyorum 200 lira. Bir … alıyım diyorum 1000 lira. Markete gideyim diyorum, cebimden en az 300 lira gidiyor. Psikoloğa gidiyorum 1000 lira. Psikiyatriste gidiyorum 1000 lira ilaç parası. Biraz kendime bakayım diyorum spor parası. Biraz giysi alayım diyorum para. Babam sabah dörtlerden akşam sekizlere kadar çalışıyor bizim için. Yazık değil mi ona? Annem çalışıyor ama aldığı parayı biriktirse ölene kadar bir ev alamaz. Etek giyiyorum. Erkek kadın demeden herkes bana bakıyor. Ben Atatürk genciyim. Özgürlüğümü bir tek ölüm alır. AKP’ye ve destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum. 20 yaşındayım, elimde hiçbir şey yok. Ne bir birikim ne kültürel anlamda. Ailemden özür diliyorum. Sizi çok seviyorum. Lütfen beni iyi hatırlayın. Benim ideallerimi unutmayın. Sevgilim lütfen kendine iyi bak seni seviyorum. Melisa tek arkadaşım sensin seni seviyorum. Beni unutmayın ben çok acı çektim."

(Hazırlayan: Mustafa Balcı)