Kastamonu'da yangın: Alevlere teslim olan ahşap ev kül oldu! Kastamonu'da yangın: Alevlere teslim olan ahşap ev kül oldu!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı, BAKAP 2023 Yılı İmalat Sanayiinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Programı sonuçları, 2024-2028 Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi ve 2022 Yılı Ajans Faaliyet Raporu ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

Sinop Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ile ilgili personel katıldı.

Toplantıda KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Ajans faaliyetleri, çalışma programı ve bütçesine ilişkin değişiklikler, BAKAP 2023 Yılı İmalat Sanayiinde Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Ortak Finansman Programı sonuçları, 2022 Yılı Ajans Faaliyet Raporu ile Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı’na sunulması planlanan proje fikirlerine ilişkin yönetim kurulu üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantı, 2022 yılı bütçe uygulama sonuçları, personel alım yarışma sınavında başarılı adayın işe başlatılması, staj seferberliği kapsamında stajyer alınması, ticaret fuarına katılıma ilişkin gündem maddesinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

(Mustafa Balcı)