MHP Bursa teşkilatı, Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltı programına katılım sağladı.

Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Selime Babayiğit'in açılış konuşması ve kürsüye daveti üzerine, Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Yeliz Ünlü Sarılar'ın yaptığı konuşmada; ''1996 kuruluş yılından bugüne dek derneğimiz içerisinde aktif olarak görevimizi yol arkadaşlarımızla beraber en iyi bir şekilde yürütmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gerek diğer derneklerin kadın kollarıyla, gerek siyasi kadın kollarıyla dayanışma içerisinde olup, kadınlarımızın ön safta yer alabilmeleri için çaba sarf ediyoruz'' dedi.

Ardından MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman mikrofonu alarak; “Öğrencilik yıllarımız da Kastamonu da vatansever hala görüştüğümüz değerli dostlarımız var. Kastamonu hala bizim için özeldir.”

Program, Kastamonulu dernek üyesi yazar Şeyda Yüksel'in ''Feride '' adlı eseri okuyucular tarafından imzalanarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a hediye edilmesi ile sona erdi.

Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Bolu, Zonguldak'a kırmızı uyarı! İstilaya erken başladı! Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Bolu, Zonguldak'a kırmızı uyarı! İstilaya erken başladı!

MHP Genel sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP İl Başkan yardımcısı hemşerimiz Mehmet Yıldız, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve yetkili kurulları ile birlikte Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine geniş bir katılım gösterdiler. (istamonu)