AK Parti İl Başkanı, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve Cumhur İttifakı İl Temsilcileri bu akşam Doğa Kültür Köyü’nde istişare toplantısı düzenledi.

Toplantı sonrası Cumhur İttifakı İl Başkanları adına Doğan Ünlü, basın açıklaması yaptı. Ünlü, yaptığı açıklamada, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yaparak, “Zafere biz Ulaşacağız” dedi.

“AZİZ MİLLETİMİZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”

Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Kastamonulularında üzerine düşeni yaptığını ve teşekkür ettiğini belirten Ünlü, “Cumhur İttifakı meclisimizde çoğunluğu elde ederek Türkiye yüzyılına damga vuracak zaferi tescillenmiştir” ifadelerini kullandı.

Doğan Ünlü’nün yaptığı açıklama şöyle; “Kıymetli basın mensupları. 28. Dönem Genel seçimlerinin milletvekili seçimine ilişkin kısmı neticelenmiş ve Cumhur İttifakının gazi meclisimizde çoğunluğu elde ederek Türkiye yüzyılına damga vuracak zaferi tescillenmiştir. Cumhur ittifakı olarak Cenab-ı Hakk’ın inayeti ve aziz milletimizin dua ve desteğiyle kazandığımız bu zaferin ittifakımız, şehrimiz, ülkemiz ve dünya için en güzel neticelere vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu nokta da Kastamonu’da aziz milletimiz üzerine düşeni yaparak Cumhur ittifakını Kastamonu’da her zaman olduğu gibi birinci yapmış ve açık desteğini göstermiştir.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu süreçte Cumhur ittifakımızda gece gündüz demeden kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, köy ve mahalle teşkilatlarımızın, apartman temsilcilerimizin, il ve ilçe tüm teşkilatlarımızın en ufak bir tereddüt göstermeden, bütün güçleriyle gösterdikleri insanüstü gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“EZİCİ BİR ÇOĞUNLUKLA BİRİNCİ BİTİRDİK”

Şimdi önümüzde ilk turunu ezici bir çoğunlukla birinci bitirdiğimiz, ülkemizin Türkiye yüzyılında yerinin belirleneceği, Türkiye yüzyılının mihenk taşı kabul ettiğimiz 28 Mayıs 2023’de gerçekleşecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı olarak dünya lideri adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hiç ara vermeden, ilk günkü heyecanımızla, azmimizle, kararlılığımızla, sahada insanımızın yanında olarak, onlarla yeniden kucaklaşarak, bütünleşerek, el ele, gönül gönüle en samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“ANADOLU DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Cumhur ittifakı olarak biz hor görülmüş, dışlanmış, ezilmiş, hiç değer verilmeyen, üzerine beton dökülmek istenen Anadolu insanımızla, statükonun en güçlü olduğu bir dönemde Anadolu Devrimini gerçekleştirdik. Çünkü biz inanıyoruzki zafer, zafer benimdir diyebilenin ve başarı, başaracağım diye başlayıp başardım diyebilenindir. Bizler bu devrimle tüm dünyada dengeleri değiştirdik, hem ülkemiz üzerindeki hem de dünyadaki planları bozduk, Anadolu insanının kıymet verildiğinde ne büyük işler yapabileceğini gösterdik, bir cevher olduğunu gösterdik. Böylece tüm dünya mazlumlarının ümidi olduk.

Karayip Korsanları serisi yeniden çekilecek Karayip Korsanları serisi yeniden çekilecek

Dualarında yer alarak her zaman desteklerini aldık. Bu devrimi insanımızla birlikte yeni bir dünyada tüm insanlık için yaptık. Egemen güçlerin Birinci Yalta’yla kurdukları zulüm düzenini dağıttık ve dünyanın beşten büyük olduğunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ispat ettik.

“BÜYÜK BİR HEYECANLA ZAFERE GİDİYORUZ”

Şimdi mücadelemiz daha bir anlam kazandı. Gönüllere sığmayan büyük bir heyecanla zafere gidiyoruz. Nasıl ki 29 Mayıs 1453’de İstanbul’un fethiyle Fatih Sultan Mehmet yeni bir çağ başlatmışsa, bizde 28 Mayıs 2023 gecesi gerçekleşecek büyük fetihle 29 Mayıs 2023 sabahı Türkiye’mizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yüzyılını inşallah hep birlikte başlatacağız.

“28 MAYIS BİR TESADÜF DEĞİLDİR”

Nasıl ki 1 Nisan 1453’te fethin sembolü Ayasofya’da fetihten sonra zaferin ilk Cuması kılındıysa, esaretini sonlandırmak nasılki bize nasip olduysa, aslına tebdil etmek nasılki bize nasip olduysa, bize de aynı ruhla 29 Mayıs 2023’te 2.asrın ilk sabah namazını başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kılmak, inşallah bizlere nasip olacaktır. Onun için 28 Mayıs bir tesadüf değildir. Herkes bunun şuurundadır. Kimsenin bundan zerre miskal şüphesi yoktur. Çünkü yaptığımız tüm çalışmalar ülkemizin lider ülke olması içindir.

“MESELEMİZ ÜLKEMİZİN BEKASIDIR”

Onun içinde hep şunu dedik: Bizde kimse kendisi için yaşamaz, herkes kardeşi için yaşar. Menfaati öldürmenin en kolay yolu budur. Onun için gönüllerinde olsakta bir şekilde oylarıyla yanımızda olamayan kardeşlerimize sesleniyoruz. Meselemiz şahsi ikbal meselesi değildir. Meselemiz basit bir seçim değildir. Meselemiz sağ-sol, herhangi bir ırk, köken değildir. Meselemiz ülkemizin bekasıdır. Meselemiz geleceğimizdir.

Meselemiz karanlık beyinlerin ufkunu açmaktır.  Meselemiz onların kurmak istedikleri ihtişamlı zulüm düzenine engel olmaktır. Meselemiz dünyayı değiştiren lider ülke Türkiyemizi beraber inşaa etmektir. Meselemiz bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir. Bütün kardeşlerimize, bize oy vermeyen vatandaşlarımıza, bize oy vermesede bu düşünceleri paylaşan tüm Kastamonu’ya sesleniyoruz.

“KASTAMONU’YA SESLENİYORUZ”

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin birinci turunda farklı noktada kanaat gösteren kıymetli hemşehrilerimizin 28 Mayıs Tarihinde gerçekleşecek 2.Tur Seçimlerinde güçlü desteklerine talibiz ve bu desteği vereceklerine canı gönülden inanıyoruz.

Aziz milletimizle, millet düşmanlarını, devlet düşmanlarını, tüm teröristleri tarihin çöp sepetine atacağız. Çünkü şuan onların kurdukları hegemonya düşleri bitti, tarihleri de 28 Mayısta bitecek.

“DÜNYAYI YERİNDEN OYNATACAK BİR DESTEK NOKTASI BULDUK”

İnanıyorum ki aziz milletimiz iradesini, duasını ve desteğini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Çünkü biz dünyayı yerinden oynatacak bir destek noktası bulduk. O destek noktamız büyük ve güçlü Türkiye’mizin liderliğinde yeni bir dünyayı kuracağımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“AZİZ MİLLETİMİZDEN, ÖLENE DEK SORUMLUYUZ”

Bizler Cumhur İttifakı olarak okçular tepesini bırakmadık, biz aziz milletimizle bir gönül bağı kurduk. Biz gönül bağı kurduğumuz aziz milletimizden, ölene dek sorumluyuz ve kurtuluş kapısını tutmuş vaziyetteyiz.

Ve bu kapıda Hz. Mevlana’nın beyanıyla;

‘Kapı açılır, sen yeter ki vurmasını bil,

Ne zaman bilmem! Yeter ki o kapıda durmasını bil’  diyoruz.

Cumhur İttifakı olarak 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza verilen desteği daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacak, inşallah aziz hemşehrilerimizin de desteğiyle 28 Mayıs’ta büyük Türkiye Zaferini ülkemize yaşatacağız. Bu büyük zaferi ülkemize yaşatmak için aziz hemşehrilerimizi rehavete kapılmadan Türkiye yüzyılının seçiminde 28 Mayıs’ta sandığa ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ediyoruz.

“ZAFERE BİZ ULAŞACAĞIZ”

Bizler Cumhur ittifakı olarak milletimizin desteğiyle 28 Mayıs 2023’de gerçekleşecek milletimizin zaferini şimdiden tebrik ediyoruz. Bu vesileyle hepinize tekrar teşekkür ediyor, bütün çalışanlarımızda muvaffakiyetler diliyoruz. Bu seçimin Kastamonu’muzun ve ülkemizin geleceği için en güzel neticelere vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. Mutlaka Allah’ın inayetiyle zafere biz ulaşacağız. Zafer her zaman olduğu gibi yine inananlarındır ve zafer yakındır.”

(Mustafa Balcı)