Kastamonu Belediyesi'nden şiddetli yağışlara hazırlık Kastamonu Belediyesi'nden şiddetli yağışlara hazırlık

Kastamonu Ali Fuat Darende İlkokulu 2/A öğrencileri düzenlenen etkinlik kapsamından Kastamonu Havaalanını gezdi. Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Nebahat Özdemir liderliğinde Ören bölgesinde bulunan Kastamonu Havaalanını ziyaret ederek, gezi kapsamında bir yolculuk nasıl yapılır, uçuş öncesi güvenlik kontrolleri nasıl yapılır konularını uygulamalı olarak gördüler. Havaalanı personelinin sıcak ilgisi ile karşılaşan öğrenciler, havalimanı polisi ve çalışanlarından bir uçuş gerçekleştirilmesi esnasında hangi aşamalardan geçildiği ile ilgili detaylı bilgi aldılar.
Ali Fuat Darende İlkokulu öğretmeni Nebahat Özdemir de, bu tür proje gezilerin öğrencilerin hayatında inanılmaz izler bıraktığını, öğrencilerin bu geziyi uzun süre akıllarında tutacaklarını ve ayrıca bu öğrenciler belki ileride pilot, hostes, uçak mühendisi gibi meslek sahibi olabilecekleri yeni hayaller kurmasını sağlayacak dedi.
Etkinliğin ardından öğrenciler, ilgi ve alakalarından dolayı havaalanı personeline teşekkür ederek mutlu bir şekilde havaalanından ayrıldılar.
Öğretmen ve öğrenciler bu etkinlik gezisine izin veren okul müdürüne ve İl Milli Eğitim Müdürüne katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. (iha)