Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 104'üncü yıl dönümü kapsamında, Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Atatürk ve Şerife Bacı Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni Vali Vekili Ahmet Atılkan, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan'ın yanısa, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtına bırakılmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra ki programlar, havanın yağışlı olabileceği ihtimaline karşı Atatürk Spor Salonu'nda devam etti.

(Mustafa Balcı)

GÜNCELLEME 2 - Kastamonu'da taksi şoförü ormanlık alanda ölü bulundu GÜNCELLEME 2 - Kastamonu'da taksi şoförü ormanlık alanda ölü bulundu