Deprem oldu! Bölge illerden de hissedildi! Türkiye beşik gibi Deprem oldu! Bölge illerden de hissedildi! Türkiye beşik gibi

Cumhur İttifakı İl Temsilcilerinin önceki akşam Doğa Kültür Köyü’nde istişare toplantısı düzenlemesi ve ardından kamuoyuna yapılan basın açıklamasının sonrası, Cumhur İttifakı üyeleri dünde Cuma Namazını Nasrullah Kadı Camiinde kılıp cemaate lokum dağıttı.

Milletvekili Hakkı Köylü ve Metin Çelik, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Satılmış Külçe, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir ve Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fazıl Kabakçı Nasrullah Meydanı’nda Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokum dağıttı. Akabinde Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Cumhur İttifakı İl Başkanları Banka sokaktaki esnafları ziyaret ederek, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

(Haber Merkezi)