enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
20,9567
EURO
22,4572
ALTIN
1.313,16
BIST
5.114,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kastamonu
Hafif Yağmurlu
16°C
Kastamonu
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Vali Çakır: 19 Mayıs, Türk gençliğine armağan

Vali Çakır: 19 Mayıs, Türk gençliğine armağan
19.05.2023 10:47
0
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir mesaj yayınladı. Vali Çakır, “Umudun, inancın bağımsızlık zaferine dönüştüğü 19 mayıs tarihi, vatan uğruna kazanılan emsalsiz kahramanlıkların Türk gençliğine armağan edildiği gündür” dedi. 

Vali Çakır’ın mesajı şöyle: “Milli iradenin hakimiyeti ile canı pahasına istikbalini koruyan milletimizin  Kurtuluş savaşındaki  özgür yaşama kararlılığı, bugün bizleri zirveye taşıyan başarılarımızın başlangıcı  olmuştur.  Vatan, millet, devlet dayanışması ile geleceğimiz için istikrarlı gençler yetiştiren Türk milleti, bu toprakların asaletini, varlığını, yarınlarını yine Türk gençliğine emanet etmiştir. Ülkemizin hedeflerini ve  uluslararası vizyonumuzu belirleyen genç nesillerimiz, her alanda yeni başarılara yürüyen iftihar kaynaklarımızdır.

19 Mayıs günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışlarıyla yakılan istiklal meşalesini omuzlarında taşıyan Türk Cumhuriyeti Devletinin tüm evlatlarının ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, ve minnetle anıyor, gençlerimize aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

(Mustafa Balcı)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.