"Eşiniz Gazi Meclisimizden maaş alıyor mu?"

  • AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in yaptığı açıklamalara sorduğu sorularla cevap verdi. Güzel, Erbilgin'e, "Şimdi buradan soruyorum. Sizin eşiniz, Milletvekiliniz Hasan Baltacı'nın Meclis Danışmanlığını yapıyor mu? Kağıt üzerinde danışmanlık yapmak suretiyle Gazi Meclisimizden maaş alıyor mu?" diye seslendi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Kastamonu Belediyesi'nden şiddetli yağışlara hazırlık Kastamonu Belediyesi'nden şiddetli yağışlara hazırlık

"CHP'li İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medyadan milletvekillerimizi itham edici açıklamalar yaparak yine haksız ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur" diyen Güzel, "Her zaman olduğu gibi bu gün de Türkiye genelinde ortaya çıkan seçim hezimetini gizleme, dağılmaya yüz tutmuş teşkilatını kendince ayakta tutma gayretine girişmiştir. Hikmet beye iki çift lafım var. Kendinizi sütten çıkmış akkaşık gibi gösterme çabalarınızdan vazgeçin. Temiz siyaset diye nutuklar atarken geldiğiniz siyaset ortada" dedi.

Güzel'in açıklaması şöyle: "Şimdi buradan soruyorum. Sizin eşiniz, Milletvekiliniz Hasan Baltacı'nın Meclis Danışmanlığını yapıyor mu? Kağıt üzerinde danışmanlık yapmak suretiyle Gazi Meclisimizden maaş alıyor mu? Bir anlamda bankamatik memurluğu yapıyor mu? Siyaseti aile şirketi olarak kendi emelleriniz için mi kullanıyorsunuz?

Buradan CHP'li Milletvekili Hasan Baltacı'ya da seslenmek istiyorum. 'Bizim Hasan' diye kendine piar yapan Sayın Vekil. Öncelikle hayırlı olsun. İl Başkanınız Hikmet Erbilgin'in eşine bu dönemde de danışman kadronuzda yer verecek misiniz? Aile Şirketi olarak oluşturduğunuz teşkilatınızda bankamatik memuru anlamına gelecek bu adımı sürdürecek misiniz? Bu milletin hakkını birilerine peşkeş çekmeye devam edecek misiniz? Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni bu tutumu hak etmiyor. Tek sözüm: Şaşırdık mı? Hayır.."

(Mustafa Balcı)