Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde KGK Alanya ofisini ziyaret ederek, gazetecilerle sohbet etti. Küresel Gazeteciler konseyinin 81 ilde teşkilatı 63 ülkede bulunan temsilcilikleri ile Türkiye kamu diplomasisine büyük hizmetler verdiğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya’da üye cemiyetimiz Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti genel merkezi ve konseyimizin Alanya ofisini ziyaret ederek gazetecilerin güncel konularla ilgili sorularını cevapladı.
Gürcistan da Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan gazetecilerini bir araya getiren KGK Türkiye ve Dünya da kamu diplomasın açısından çok güzel çakışmalar yaptığını anlatan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu : KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim , KGK olarak Kıbrıs davasına sahip çıkmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Konseyin yurtdışında gerçekleştirdiği kamu diplomasisi faaliyetlerine her daim destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konseyden övgü ve takdirle böyle bahsetti.
'Küresel Gazeteciler Konseyi ,Yurt içi , Yurt dışı basın buluşma programları ile ülkemizin tanıtımı, kamu diplomasisi açısından güzel hizmetlere imza atıyor.."

(Haber Merkezi)

Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta