28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri nedeniyle Cumhur İttifakının üyeleri tam kadro sahaya indi. Dün Cuma Namazı sonrası Nasrullah Kadı Camii önünde cemaate lokum dağıtan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, daha sonra Cumhur İttifakı üyeleri ile birlikte esnafları gezip 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Kastamonulu güzel, mahkemede Dilan Polat'a sinir krizi geçirtti! Kastamonulu güzel, mahkemede Dilan Polat'a sinir krizi geçirtti!

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, "Milletvekillerimiz Sayın Hakkı Köylü, Sayın Metin Çelik ve Sayın Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Emre Şahin, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sayın İbrahim Demir, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Sayın Satılmış Külçe ve Demokratik Sol Parti İl Başkanı Sayın Fazıl Kabakçı’nın katılımlarıyla Nasrullah Meydanı’nda Cuma namazı sonrası hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ardından Cumhur İttifakı olarak Banka Sokaktaki esnaflarımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Hemşehrilerimiz 'Doğru Adamla Yola Devam' diyor. 28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için hep birlikte sandığa" ifadelerini kullandı.

Tosya teşkilatı ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü daha sonra Tosya’da ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili istişarelerde bulundu. Ünlü, "Büyük Türkiye Zaferi için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

(Mustafa Balcı)