Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var

Sinan Oğan'ı aday gösteren ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde kimi destekleyeceği merakla beklenirken, ittifakın bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den açıklama geldi. Dün Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Öz, bugün katıldığı bir yayında "İttifak biliyorsunuz; seçimle birlikte başlar, seçim bittiğinde nihayetlenir. İkinci tura kalmışsanız devam eder. ATA İttifakı resmen sona ermiştir" dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ikinci turda yarışacak adaylar olarak belirlenirken, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yüzde 5.17 oy oranıyla kritik isim haline geldi.

ADALET PARTİSİ LİDERİNDEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İkinci turda ATA İttifakı ve Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak edilirken, ittifakın bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den dikkat çekici bir açıklama geldi. Bir önceki gün yaptığı açıklamada, "Zafer Partisi adına konuşamam ama biz ehveni şer de olsa gönlümüz Millet İttifakı'ndan yana" diyerek Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini belirten Vecdet Öz, ATA İttifakı'nın sona erdiğini belirtti.

Haber Merkezi