Yapımı 60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Temel at törenindeki görüntülere tartışmalara sebep olan hastanenin açılışına ilişkin Erdoğan, "Defne Hastanesi'yle ilgili bir fotoğraf karesi üzerinden kem söz söyleyenlerin hepsini de mahcup ederek, aradan 2 ay bile geçmeden inşaatı bitirdik. Hastanemiz depremzede kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle buluştuktan sonra Defne Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.

TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAFA GÖNDERME

Yakınımızdaki şehir yine sallandı! 4.1 büyüklüğünde deprem! Yakınımızdaki şehir yine sallandı! 4.1 büyüklüğünde deprem!

Yaklaşık 2 ay önce İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez'in o dönem paylaştığı fotoğrafa göndermede bulunan Erdoğan, "Bir fotoğraf karesi üzerinden tezvirat üretenlerin daha sonraki günlerde işin nasıl yürüdüğüne dair tek kelime ettiklerini göremedim. Türk muhalefetinin hastalığı işte budur. " dedi.

"2 AY GEÇMEDEN İNŞAATI BİTİRDİK"

Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Erdoğan, "Defne Hastanesi'yle ilgili bir fotoğraf karesi üzerinden kem söz söyleyenlerin hepsini de mahcup ederek, aradan 2 ay bile geçmeden inşaatı bitirdik. Hastanemiz depremzede kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi