Taşköprü ilçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman Köylerine Destek Projesi kapsamında,   Orman üretimi yapan Hasan Çelik, Bayram Yılmaz ve Oğuzhan Ulaşan’a düzenlenen törenle traktörleri teslim edildi.

Taşköprü Orman İşletme Müdürü Taner Altun, programda yaptığı konuşmada; “Sarpun köyü muhtarımız Hasan Çelik, Abdalhasan köyünden Oğuzhan Ulaşan ve Musa köyünden Bayram Yılmaz’a Orman köylerimize destek projeleri kapsamında her bir traktör için 600 bin TL olmak üzere toplamda 1 milyon 800 bin TL destek sağlandı. İlk yıl ödemesiz %20’si hibe olan kredinin yılda bir taksit olmak üzere 7 yılda geri ödeme kolaylığı sağlanıyor. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol katıldı.

Traktörlerin anahtarını Kaymakam Özen, Başkan Çatal ve İlçe Jandarma Komutanı Bulut teslim etti.

açıklamada bulunan Hasan Çelik ise “Bizlere verilen desteklerden dolayı devletimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni traktörlerimiz ile çalışmalarımız daha kolay ve daha hızlı şekilde ilerleyecek. Bugün ayrı bir mutluluğum var” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ

Taşköprü'de 2 yaralının bulunduğu kazada detaylar belli oldu! Taşköprü'de 2 yaralının bulunduğu kazada detaylar belli oldu!