ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceklerini açıklaması sonrası Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5'in üzerinde oy alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, tarafını belli etti. Kameralar karşısına geçen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'nı destekleyeceğini açıkladı.

"KİMİN VATANI SATANDAN YANA OLDUĞU BELLİ"

Oğan'ın açıklamasının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, gençleri sandığa çağırdı. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

Haber Merkezi

Karayip Korsanları serisi yeniden çekilecek Karayip Korsanları serisi yeniden çekilecek