Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine 3 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim hakkında önemli uyarılarda bulunan Tayyip Erdoğan, "Biz sandığı boş bırakırsak, biri gelir orayı doldurur. En büyük düşmanımız zafer sarhoşluğu" dedi.

"EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ ZAFER SARHOŞLUĞU"

Önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, vatandaşlardan 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Erdoğan, "Biz sandığı boş bırakırsak, biri gelir orayı doldurur. En büyük düşmanımız zafer sarhoşluğu" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından satır başları:

"Sizler 81 ilin tamamından gelerek bu şehre gençliğinizi verdiniz. Bu şehir de size barınacak yuva verdi, hayatınızı sürdürecek bir iklim sundu. Türki ile Kürtü ile Alevisi ile Sünni ile bu ülkenin tüm evlatlarını göreceklerdir. Bu milleti dışında gayeleri olmayanların kalp gözleri zaten mühürlüdür. Bizim sözümüz milletin birliği için çarpan yüreklerdir. Malazgirt'ten bu yana Anadolu coğrafyasını ebedi vatan bilen ecdat mirasına dört elle sarılanlardır.

Bizim sözümüz tüm terör örgütlerinin ülkesi üzerindeki hain emellerine karşı tek vatan tek devlet şiarında bulaşanlaradır. Bizim sözümüz emperyalistlerin oyunlarını bir kez daha çıkarmak için bir olacağız, kardeş olacağız diyerek kenetlenenleredir. Bizim sözümüz ipinin bir ucu terör örgütlerinin bir ucu küreselcilerinin elinde olan tek parti faşizmi artıklarını karşımıza çıkaranların riyakarlıklarına dur diyenleredir. Bizim sözümüz milletimizedir. Siyasi hayatımızın her döneminde, bugün de sözümüz yine milletimizedir. Cumhur ittifakı da sözünü milletine söyleyenlerin ittifakıdır.

haber: Oğuzhan ERDOĞAN

Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var