Hentbol Kadınlar Süper Ligi yarı final ikinci maçında dün Armada Praxis Yalıkavakspor’u ilk yarıda 17-14, ikinci devrede 35-25 mağlup eden Kastamonu Belediyespor ekibi, seride durumu 2-0’a getirip finale yükselmişti.

Kastamonu Belediyespor'un final oynayacağı rakibi bugün belli oldu. Yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile eşleşerek ilk maçı deplasmanda kazanan Konyaaltı Belediye SK (Mavi Kelebekler) rakibini kendi evinde de 37-29 yenerek finalde Kastamonu Belediyesi’nin rakibi oldu. Avrupa kupası finalinden sonra ilk kez taraftarının önünde maça çıkan Mavi Kelebekler, final serisi öncesinde moral depoladı.

'Kastamonu çok iyi bir takım ama..."
İzmir temsilcisinin çok iyi oyunculardan kurulu bir rakip olduğunu belirten Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Birol Ünsal, “Bu sezona, sezon başında oynadığımız süper kupa finalini kaybederek süper kupa ikincisi olarak başlamıştık ama Avrupa şampiyonluğundan sonra lig şampiyonluğunu da inşallah Antalya’ya getiririz’’ dedi. Mavi Kelebekler’in bundan sonra bütün hedeflerinin kupa olduğuna dikkat çeken Ünsal, “Finalde karşılaşacağımız Kastamonu çok iyi bir takım ama bir kupayı Kastamonu’dan almak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

(Mustafa Balcı)

Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu! Doğalgaz ve elektrikte tarife belli oldu!