Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Kadınlara Ücretsiz Kanser Taraması Hizmeti! Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Kadınlara Ücretsiz Kanser Taraması Hizmeti!

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ve Bölge genelinde Taşköprü ilçemizde olması ile dikkat çeken Küçüksu Mesire Alanı yetkililerden yardım eli bekliyor.
Taşköprü ilçemizde bulunan yeşilin her tonunu barındıran ve boş vakitleri ile izin günlerini doğal bir ortamda geçirmek isteyen vatandaşların ilk tercihlerinden olan Küçüksu Mesire Alanı, ziyaretçilerinin bıraktığı çöpler, fiziksel zarar görmesi ve bakımsızlık yüzünden yetkililerden yardım eli bekliyor.
İlçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan mesire alanı, havalar ısınır ısınmaz piknikçilerin akınına uğramaya başladı. Günlerinin büyük kısmını mesire alanında geçiren vatandaşlar, çevre kirliliğinden şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Ziyaretçiler, yetkililerin biran önce Küçüksu Mesire Alanının gerek temizlenmesi gerekse bakımının yapılarak yeni sezona hazırlanması gerektiği çağrısında bulundular.


Haber: Buse ASLAN